2020 BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRMELER

Covid Tedbirleri Kapsamında Ertelenen 2020 BİLSEM Genel Yetenek, Resim ve Müzik Değerlendirme tarihleri belli oldu.

06.04.2021 1277

2020 BİLSEM Bireysel Değerlendirme Takvimi ve Değerlendirme Merkezleri

 

Genel Yetenek Alanı

Genel Yetenek Bireysel Değerlendirmeleri 29 Mart 2021 tarihinden itibaren randevu usulüne göre Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezinde yapılacaktır. Sınav Giriş belgeleri öğrencinin okulundan 22 Mart 2021 itibari ile alınabilecektir. Öğrenciler Randevu günü ve saatlerinde Sınav giriş belgesi, Kimlik kartları ve HES kodları ile Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) da hazır bulunmalıdırlar.

 

Müzik Yetenek Alanı

Müzik Yetenek Alanı Bireysel Değerlendirmeleri 13 Nisan 2021 tarihinde Ağrı Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecektir. Sınav Giriş belgeleri öğrencinin okulundan alınacaktır. Öğrenciler sınav giriş belgelerinde belirtilen günde ve belirtilen saaten en az yarım saat önce, Kimlik kartları ve HES kodları ile Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi Binasında hazır bulunmalıdırlar.

Not: Sınav için gerekli her türlü araç ve gereç Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından sağlanacaktır. Öğrenciler yanlarında hiçbir araç ve gereç getirmeyecektir. Pandemiden dolayı veliler bina içerisine alınamayacaktır.

Sınav Tanıtım Videosu İçin:

 

Resim Yetenek Alanı

Resim Yetenek Alanı Bireysel Değerlendirmeleri 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi binasında gerçekleştirilecektir. Sınav Giriş belgeleri öğrencinin okulundan alınacaktır. Öğrenciler sınav giriş belgelerinde belirtilen günde ve belirtilen saaten en az yarım saat önce, Kimlik kartları ve HES kodları ile Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi binasında hazır bulunmalıdırlar.

Not: Sınav için gerekli her türlü araç ve gereç Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından sağlanacaktır. Öğrenciler yanlarında hiçbir araç ve gereç getirmeyecektir. Pandemiden dolayı veliler bina içerisine alınamayacaktır.

 

Detaylı Bilgi için

https://orgm.meb.gov.tr/www/bilim-ve-sanat-merkezleri-ogrenci-tanilama-ve-yerlestirme-kilavuzu-yayimlandi/icerik/1231