OKULUM TEMİZ İÇİM RAHAT

Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında Ağrı'da  ''OKULUM TEMİZ BELGESİ'' Alan ilk Eğitim kurumu oldu.

05.10.2020 339

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Bu program kapsamında Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi ilde ilk ''OKULUM TEMİZ BELGESİ'' Alan Eğitim kurumu oldu.  Daha önce Beyaz Bayrak alarak, Temiz okul, sağlıklı okul ünvanını alan Ağrı Bilsem, Okulum Temiz Belgesini de alarak, Sağlıklı bir Eğitim-Öğretim alanı sunmamın haklı gururunu yaşıyor. Okulum Temiz Belgesini Ağrı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sayın Edip Erdoğan'dan alan Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Bülent Bakır, Bilsem'in yüzyüze eğitime hazır olduğunu belirtti.

05-10-202005-10-2020
05-10-2020